فایل word مقاله وضعیت مصرف مواد, اعتیاد و خدمات مربوطه در کارگران منطقه صنعتی عسلویه (میدان گاز پارس جنوبی) در سال 1386

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل word مقاله وضعیت مصرف مواد, اعتیاد و خدمات مربوطه در کارگران منطقه صنعتی عسلویه (میدان گاز پارس جنوبی) در سال 1386 :

فایل word مقاله وضعیت مصرف مواد, اعتیاد و خدمات مربوطه در کارگران منطقه صنعتی عسلویه (میدان گاز پارس جنوبی) در سال 1386 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است, در زمستان 1388 در حکیم از صفحه 58 تا 68 منتشر شده است.
نام: وضعیت مصرف مواد, اعتیاد و خدمات مربوطه در کارگران منطقه صنعتی عسلویه (میدان گاز پارس جنوبی) در سال 1386
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد, که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیوع
مقاله خدمات
مقاله اعتیاد
مقاله کارگر
مقاله عسلویه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صابری زفرقندی محمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: رحیمی موقر آفرین
جناب آقای / سرکار خانم: حاجبی احمد
جناب آقای / سرکار خانم: امین اسماعیلی معصومه
جناب آقای / سرکار خانم: رزاقی عمران
جناب آقای / سرکار خانم: خستو گل آرا
جناب آقای / سرکار خانم: جارسیاه رضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با تراکم جمعیت کارگری در میدان گاز پارس جنوبی (عسلویه), احتمال افزایش آسیب های اجتماعی, به ویژه اعتیاد نگرانی هایی را ایجاد کرده است. این مطالعه با هدف بررسی وضعیت مصرف مواد و اعتیاد در کارگران منطقه و ارایه پیشنهادات عملی برای کنترل آن انجام گردید.
روش کار: این مطالعه در سال 1386 و با مجموع 12 مباحثه متمرکز گروهی, 60 مصاحبه عمیق و 377 آزمایش ادرار از نظر مواد اپیوئیدی انجام شد. جمعیت مورد مطالعه را افراد کلیدی منطقه, کارگران و کارکنان گاز و پتروشیمی, مردم بومی, فروشندگان و مصرف کنندگان مواد تشکیل می دادند.
یافته ها: تریاک به عنوان شایع ترین مواد مصرفی در کارگران منطقه ذکر شد. روش غالب مصرف در کمپ ها تدخین و خوراکی, و در محل کار خوراکی بوده است. بر اساس اطلاعات به دست آمده, شیوع مصرف مواد اپیوئیدی در کارگران را بین 15 تا 25% می توان برآورد نمود. عوامل عمده ذکر شده برای شیوع اعتیاد در کارگران عبارتند از: ساخت و ساز سریع و تراکم کارگران, کار طاقت فرسا در شرایط آب و هوایی نامطلوب, تراکم جمعیت و کاهش امکان کنترل محیط, دسترسی آسان به مواد, اعتیاد کارگران حین ورود, بی توجهی پیمانکاران به مصرف مواد توسط کارگران و کمبود خدمات پیشگیرانه و درمانی. شیوع و شدت اعتیاد در سال های 1382 تا 1384 که سرعت ساخت وساز در منطقه بیشتر بوده, افزایش یافته و از سال 1385 سرعت ساخت و ساز و به دنبال آن جمعیت کارگران موقتی, کاهش یافته است و محیط قابلیت کنترل بیشتری پیدا کرده است.
نتیجه گیری: در محیط های کارگری با توسعه سریع, سیاست گذاری و برنامه ریزی جامع برای کنترل ضرورت دارد و هزینه آن توسط سهم ناچیزی از سود تولیدات قابل پرداخت است.

لینک کمکی