فایل word مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز #8211; دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل word مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز #8211; دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران :

فایل word مقاله بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز #8211; دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است, در تابستان 1388 در علوم زمین از صفحه 139 تا 144 منتشر شده است.
نام: بررسی کانی شیمی و شرایط حرارت و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت منطقه تخت سلیمان در شمال باختر ایران
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد, که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمپلکس تخت سلیمان
مقاله دیوریت
مقاله ترکیب ماگما
مقاله ترکیب شیمی کانی ها
مقاله حرارت سنجی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حاجی علی اوغلی رباب
جناب آقای / سرکار خانم: جهانگیری احمد
جناب آقای / سرکار خانم: موذن محسن
جناب آقای / سرکار خانم: دروپ جایلز
جناب آقای / سرکار خانم: بوسکو رومان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های آذرین با ترکیب گرانودیوریت, مونزودیوریت, کوارتز مونزودیوریت و کوارتز – دیوریت دارای برونزدهای کوچک و پراکنده در داخل مجموعه دگرگونی های تخت سلیمان هستنند. مرز بین این سنگ ها با سنگ های دگرگونی قدیمی واضح است. پلاژیوکلاز و هورنبلند عمده ترین کانی های تشکیل دهنده سنگ های آذرین مورد مطالعه را تشکیل می دهند. تیتانیت و اپیدوت در مقادیر فرعی حضور دارند. ترکیب شیمی کانی های پلاژیوکلاز, هورنبلند, کلینوپیروکسن و اپیدوت در سنگ های کوارتز-دیوریت توسط تجزیه EPMA تعیین شده است. مقادیر بالای Mg و Si همراه با مقادیر پایین Ti در ترکیب شیمی حاشیه کانی های آمفیبول, احتمالا به دلیل تاثیر فرایندهای نیمه سالیدوس در طی سرد شدگی این سنگ ها است. شرایط تعادلی دمای تبلور بر اساس ترکیب شیمی کانی های پلاژیوکلاز و آمفیبول همزیست و همچنین با استفاده از حرارت سنج مقدار Ti در ترکیب آمفیبول مشخص شد. شرایط فشار تبلور و ژرفای جایگیری ماگمای تشکیل دهنده بر اساس ترکیب شیمی کانی های کلینوپیروکسن تعیین شد. مقادیر محاسبه شده دما و فشار تبلور سنگ های کوارتز – دیوریت مجموعه تخت سلیمان به ترتیب در حدود 75±820 oC و kbar8 به دست آمد. بر اساس ترکیب شیمی کانی های کلینوپیروکسن تجزیه شده در سنگ های کوارتز – دیوریت, ترکیب ماگمای اولیه نیمه قلیایی با ویژگی های I-type نعیین می شود.

لینک کمکی